První republika obecně bývá vnímána jako období prosperity, noblesy a elegance. Všechny tyto prvky se odrážely nejen ve společenském životě, ale pochopitelně i v gastronomii, jejím rozvoji a pestrosti. Vydejte se spolu s námi na malou, ale velmi chutnou a voňavou výpravu do období mezi lety 1918 – 1938. 

Přijďte ochutnat naše Prvorepublikové menu.

 

 

 

Polévka:

0,25l Cibulová polévka se sýrovým krutonem                                                                 65,-

 

Hlavní chody:

  1. 200 g Prso z bažanta na slanině s červeným zelím a houskovým knedlíkem       255,-
  2. Dlouze pečená krkovice 300 g na kořenové zelenině, zelňáky                             255,-              
  3. 450 g Husí stehno, bílé a červené zelí, karlovarský knedlík                                  325,-
  4. 150g Guláš z bizona s hruškami Williams a houskovým knedlíkem/chlebem       265,-

 

Dezert:

200 g Meruňkové knedlíky s opečenou strouhankou s mandlemi, maštěné máslem    145,-

 

 

Přejeme dobrou chuť.