První republika obecně bývá vnímána jako období prosperity, noblesy a elegance. Všechny tyto prvky se odrážely nejen ve společenském životě, ale pochopitelně i v gastronomii, jejím rozvoji a pestrosti. Vydejte se spolu s námi na malou, ale velmi chutnou a voňavou výpravu do období mezi lety 1918 – 1938.
Přijďte ochutnat naše Prvorepublikové menu.
Polévka:
0,25l Cibulová polévka se sýrovým krutonem 65,-
Hlavní chody:
- 200 g Prso z bažanta na slanině s červeným zelím a houskovým knedlíkem 255,-
- Dlouze pečená krkovice 300 g na kořenové zelenině, zelňáky 255,-
- 450 g Husí stehno, bílé a červené zelí, karlovarský knedlík 325,-
- 150g Guláš z bizona s hruškami Williams a houskovým knedlíkem/chlebem 265,-
Dezert:
200 g Meruňkové knedlíky s opečenou strouhankou s mandlemi, maštěné máslem 145,-
Přejeme dobrou chuť.